קרמל-תפוח
קרמל-תפוח עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך אגוזי מלך נוספים, קרמל, תערובת עוגה ללא פודינג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו קרמל תפוח קרמבל, עוגת פירורי תפוח קרמל, ו קרמל תפוח ג'ינג'ר קראמבל (מתכונים דומים).
הוראות
כפית תפוחים לתוך קל משומן 13 "x 9" x 2 " צלחת אפייה; מפזרים קרמל על תפוחים.
חותכים חמאה לתוך תערובת עוגה עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת; מערבבים 1/2 אגוזי מלך כוס.
מפזרים ציפוי פירור על תערובת תפוחים.
אופים, חשוף, ב 350 במשך 50 דקות עד 1 שעה או עד ציפוי פירור הוא זהב.
מגישים עם גלידת וניל וסירופ קרמל, אם תרצה בכך.
מפזרים כל מנה עם אגוזי מלך נוספים.
הערה: עבור קרמל, השתמשנו קראפט. עבור תערובת עוגה, השתמשנו דאנקן היינס.
הערה: קל לחתוך קרמל עם מזמרה במטבח.