קציץ בשר הודו לשניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תן טורקיה קציץ בשר לשניים לנסות. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. 23 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה, גזר, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר הודו, קציץ בשר הודו, ו קציץ בשר הודו של אמא.
הוראות
קוצצים מספיק בצל דק כדי למדוד 1/4 כוס; להזמין לשימוש מאוחר יותר.
חותכים את הבצל שנותר לפלחי; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר ושמן; מערבבים קלות.
מורחים על החלק התחתון של 15x10x1 אינץ מחבת מרוסס עם ספריי בישול.
מערבבים הודו, פירורי קרקר, ביצה לבן בצל קצוץ שמורות רק עד מעורבב.
הסר ירקות מהתנור; מערבבים, ולאחר מכן לדחוף לקצוות של פאן. צור תערובת טורקיה לתוך כיכר סגלגל 6x3 אינץ'; מקום במרכז פאן.
אופים 15 עד 20 דקות. או עד קציץ בשר נעשה (165F) וירקות הם מכרז.