שליו עם ארטישוק: קוואגלי קוי קרסיופי
שליו עם ארטישוק: קוואגלי קוי קרסיופי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל 674 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. אם יש לכם שמן זית, שליו, יין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. נסו קוואגלי קון פנצ'טה (שליו עם פנצ' טה), קרסיופי ריפיני (ארטישוק ממולא), ו קרסיופי ריפיני: ארטישוק ממולא עבור מתכונים דומים.
הוראות
מריחים שליו במרינדה במשך 1 עד 2 שעות.
מתבלים כל שליו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל ועוטפים כל אחד בפרוסת פרושוטו, מהדקים בעזרת קיסמים. במחבת מטגן בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את שמן הזית על אש גבוהה עד שכמעט מעשנים.
מוסיפים את שליו, כמה בכל פעם, ומשחימים על אש גבוהה, מוסיפים מעט מהיין עם כל מנת שליו. כאשר אצווה האחרון הוא שחום, להחזיר את כל למחבת ולהוסיף את ארטישוקים ושום.
מוסיפים עוד יין במידת הצורך כדי לשמור על לחות בתבנית, ומבשלים, מכוסה עד שהשלווים והארטישוק רכים.
בקערה גדולה מספיק כדי להכיל גם את המרינדה וגם את השליו, מערבבים את כל החומרים יחד.