תפוחי אדמה, לפת, תרד Baeckeoffe
תפוחי אדמה, לפת, תרד Baeckeoffe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי תרד תינוק, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. נסו לפת וסלט תרד תינוק עם ויניגרט בייקון חם, לפת ומחית תפוחי אדמה, ו קציצות תפוחי אדמה ולפת (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות למחבת, ומטוגנים 2 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים שום; לטגן 30 שניות.
מוסיפים פטרוזיליה, קורנית, ו 1/4 פלפל כפית. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. לחשוף ולבשל 6 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
הסר מהחום; להשליך קורנית.
מוסיפים גבינת שמנת, ערבוב עד גבינה נמסה.
הסר תערובת פטריות מהמחבת. נגב את המחבת עם מגבות נייר.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; לטגן במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני; להמשיך לבשל במשך 15 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות. תניח בצד.
מעיל צלחת אפייה 6 כוסות עם ספריי בישול. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בצלחת, ומעל עם תרד.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור באופן שווה על תרד. כפית את תערובת הפטריות על פלפל שחור, ולסדר פרוסות לפת על תערובת פטריות. למעלה עם בצל מקורמל; מפזרים 1/4 הנותרים מלח כפית, הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור, טרגון.
יוצקים קצפת על טרגון, ומפזרים באופן שווה גבינת Gruyre. מכסים ואופים ב 350 במשך 40 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד ירקות רכים גבינה מתחיל חום.