קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Café au Lait שיפון פאי

Café au Lait שיפון פאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה Au להיית שיפון עוגה. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלבון ביצה מפוסטר, סוכר, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Cafe Au Lait Pudding, קפה עם חלב עוגה, ו Cafe Au Lait Pudding (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין את הקרום, לשלב פירורי קרקר 2 כפות סוכר, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים חמאה ו 1 ביצה לבן; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי להכין מילוי, לחלוט מים וקפה במכונת קפה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מניחים קפה מבושל בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/3 כוס (כ 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים מרשמלו וחלב. מבשלים מעל חום בינוני עד מרשמלו להמיס, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה; לכסות ולתת לעמוד עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם (כ -30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מניחים 2 חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, להכות במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל חצי תערובת ביצה לבן לתוך תערובת מרשמלו; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. מקפלים ב 1 2/3 כוסות ציפוי מוקצף. כפית מילוי לתוך קרום מוכן. מכסים בניילון נצמד; צוננים עד המשרד (כ-5 שעות עד הלילה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
חותכים עוגה ל8 טריזים. למעלה כל מנה עם 1 כף ציפוי מוקצף (השמורה נותרת ציפוי מוקצף לשימוש אחר); מפזרים כל מנה עם כ 1 כפית שוקולד למחצה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק3 כפות בוטנים מלוחים קצוצים דק