קושירגיל
מוכן ב22 דק.
מנות4
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
מגזין

Zabaglione פיקנטי עם תותים ושוקולד

Zabaglione פיקנטי עם תותים ושוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. אם $1.9 למנה נופל בתקציב שלך, Zabaglione חריף עם תותים ושוקולד יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא יין מרסלה, תותים, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תותים פרוסים עם Grand Marnier Zabaglione, Zabaglione עם ריבס, תותים, & עוגיית זנגביל להתפורר, ו Zabaglione שוקולד.

הוראות

1
עבור zabaglione: בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמוני ביצה, יין, סוכר, פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בעדינות להקציף במרץ עד עבה קצף, 6 עד 8 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לרוטב השוקולד: הפחת את מחבת המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הקערה על המחבת של מים רותחים ומערבבים עד השוקולד נמס והתערובת חלקה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כפית את רוטב השוקולד לתוך 4 קערות קינוח קטנות. סדר את התותים פרוסים על גבי. כפית את zabaglione על גבי התותים ומפזרים עם אגוזי פיסטוק, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך