חמאת בוטנים Nanaimo Bar (קנדה) דורשת בערך שעה אחת מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 79 קלוריות . מתאים ל-60 מנות. תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה של Foodnetwork דורש קוקוס, חמאה, סוכר קונדיטורים וחמאה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתבלין ידידותי מאוד לתקציב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Nanaimo Bar , Nanaimo Bars ו- Amond Cookie Bar .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מרפדים תבנית או תבשיל בגודל 8 על 8 אינץ' בנייר אלומיניום, עם דשים ארוכים תלויים על כל קצה.
ציוד שתשתמש בו
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1
שמים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום. הביאו סיר מלא בסנטימטר או משהו של מים לרתיחה איטית מאוד על אש בינונית-נמוכה. מניחים את הקערה מעל המים, אך לא נוגעים בהם. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הסוכר והקקאו ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
נייר אורז
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מוסיפים את הביצה ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד במטרפה עד שהיא חמה למגע ומסמיכה מעט (צריכה להיות בערך בסמיכות של פאדג' חם), בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פירורי גרהם, קוקוס ואגוזים. מהדקים היטב את הבצק לתבנית המוכנה. (שמרו את מחבת המים להמסת השוקולד.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
זילוף בצורת לב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
למילוי: מקציפים יחד בקערה בינונית עם מערבל חשמלי את החמאה, חמאת הבוטנים וסוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת בהירה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מורחים על העוגיה ומקפיאים בזמן שמכינים את זיגוג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
שמים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום בינונית, ומניחים מעל המים הרותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד להמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מסירים מהאש ומצננים מעט. (לחלופין, שמים את השוקולד והחמאה בקערה בינונית המתאימה למיקרוגל. ממיסים בעוצמה של 50 אחוז במיקרוגל עד לריכוך, כדקה. מערבבים, וממשיכים לחמם עד להמסה מלאה, כדקה נוספת). כשהם מתקררים אך עדיין נוזלים, יוצקים את שכבת השוקולד על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת ומחליקים בזהירות בעזרת מרית מאוזנת. מקפיאים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
קציצות עוף צמחוניות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
להגשה, מוציאים מהמקפיא ומניחים בטמפרטורת החדר למשך 5 דקות. מוציאים מהתבנית בעזרת דשי נייר הכסף ומעבירים לקרש חיתוך.