לחם הוואי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם הוואי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב חם, מיץ אננס, תחליף לביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם שמרים מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם), לחם הוואי מתוק למכונת הלחם, ו לחם הוואי עבור Abm (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מיץ אננס בקערת מיקרוגל-בטוחה בינונית. מיקרוגל בגובה 45 שניות או עד 100 עד 11
ממיסים שמרים במיץ אננס חם; לתת לעמוד 5 דקות.
מניחים תערובת שמרים בקערה של מערבל סטנד-אפ מצויד מצורף משוט. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
להוסיף 1 כוס קמח לתערובת שמרים; לנצח עד בשילוב.
מוסיפים חלב חם, תחליף ביצה, סוכר, חמאה ומלח, מכים לשלב.
מוסיפים 2 כוסות קמח, 1/2 כוס בכל פעם, עד לשלב (הבצק יהיה רך ודביק מאוד). הכה במהירות בינונית-נמוכה 2 דקות. לגרד את הצדדים של קערה. קל בצד המעיל של קערה עם ספריי בישול.
מכסים את הקערה במגבת לחה.
בואו בצק לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עגולות עם ספריי בישול; אבק כל מחבת עם 1 כף קמח. מחלקים את הבצק באופן שווה בין מחבתות מוכנות. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד חום זהוב.