קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שקדים עם ציפוי שוקולד לבן

עוגת שכבות שקדים עם ציפוי שוקולד לבן
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר ממתקים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן, עוגת שכבות שקדים עם קצפת Vanillan וזיגוג שוקולד, ו אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ
2
הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה קלה שני מחבתות עוגה 9 אינץ ' עגול בשורה התחתונה עם נייר קלף; חמאה קלף ואבק עם קמח, הקשה על העודף. דופק 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, מלח ושקדים במעבד מזון עד האגוזים טחונים דק לאבקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
3
לטאטא את החלבונים ביצה, חלב, וניל ושקדים תמציות בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ונילוניל
שקדיםשקדים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מקציפים 1 מקל חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך; הכה בתערובת הקמח ב 3 תוספות, לסירוגין עם תערובת החלב, מתחיל ומסתיים עם הקמח, עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להחליק את צמרות.
6
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
7
להעביר מתלים ולתת מגניב במחבתות. (העוגות ניתן להקפיא, עטוף בניילון נצמד, עד 2 שבועות. לפתוח ולהפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
הפוך את הציפוי: מיקרוגל שוקולד לבן בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 20 שניות, ערבוב, עד נמס; להפריש. מקציפים את גבינת שמנת, חמאה, סוכר ווניל של ממתקים בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית עד חלקה וקרם, על 4 דקות. מקפלים בעדינות את השוקולד הלבן המומס עם מרית גומי. (הציפוי יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 2 ימים. הכה עם מיקסר כדי לרכך רק לפני ציפוי העוגה.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שוקולד לבןשוקולד לבן
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
9
להרכיב את העוגה: לשחרר את הקצוות של העוגות עם סכין, ואז להפוך שכבה 1 על מגש לקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
מורחים 1 עד 1 1/2 כוסות ציפוי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
11
הסר את השכבה השנייה מהמחבת, לקלף את הקלף ומניח בזהירות על גבי השכבה הראשונה. מכסים את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שכבה דקה של ציפוי (זה "מעיל פירור"; זה לא צריך להיות מושלם). צ ' יל 15 דקות, ואז לכסות עם זיגוג הנותרים לקשט עם nonpareils.
מרכיבים שתצטרך
NonpareilsNonpareils
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
צילום: ג ' וני מילר