פורסים ואופים עוגיות שוקולד פקאן
עוגיות פקאן לחתוך ואפות שוקולד עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 86 קלוריות . מתאים ל-96 מנות. תמורת 23 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קקאו, ביצה, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגיות הפקאן של חמאה מלוחה שוקולד מלוח , נתח אנד אפייה וניל חומה עוגיות פקאן... טבולות בשוקולד , ועוגיות שוקולד לפרוסות ולאפות .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר קונדיטורים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצה ווניל.
מערבבים את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
צור לארבעה 6 אינץ'. יומנים; לעטוף בניילון נצמד. מעבירים למקרר לשעתיים או עד להתייצבות.
פתחו את הבצק וחתכו ל-1/4 אינץ'. פרוסות.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים ב-375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהן יציב.
במיקרוגל, ממיסים שוקולד צ'יפס חצי מתוק; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מטפטפים מעל עוגיות. חזור על הפעולה עם צ'יפס לבן.
מניחים לעמוד עד להתייצבות. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "