לחם 100 אחוז מחיטה מלאה עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו זה מכיל 218 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-4 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. תמורת 33 סנט למנה, מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 33 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך זרעי פשתן, דבש, שיבולת שועל מגולגלת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 45%, וזה טוב. לחם מחמצת מחיטה מלאה 50 אחוז, תערובת שביל אולטימטיבית! 100 אחוז גולמי - ארוז בחלבון, ולחם קישואים 100% מחיטה מלאה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
יוצקים מים חמימים ודבש לקערה גדולה ומערבבים כדי להמיס את הדבש.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים )
1 3/4 כוסות מים חמים (43 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מפזרים את השמרים על החלק העליון של הנוזל, ומניחים לעמוד עד שהשמרים מבעבעים ויוצרים שכבה קרמית, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
3
בקערה, מערבבים יחד את הקמח המלא, הגלוטן, זרעי הפשתן, קמח הפשתן, שיבולת שועל מגולגלת, שומשום, קינואה, גרעיני חמניות ומלח עד לפיזור אחיד של הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
שיבולת שועל מגולגלת
זרעי פשתן טחונים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את תערובת הקמח לתערובת השמרים, מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים הכל יחד. מוציאים את הבצק על משטח מקומח היטב ולשים עד לקבלת תערובת חלקה וקפיצית, כ-15 דקות. נותנים לבצק לנוח 15 דקות ולאחר מכן ללוש עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
5
יוצרים מהבצק כדור, מניחים בקערה משומנת, והופכים את הבצק מספר פעמים שיצפה בשמן. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
משמנים 2 תבניות בגודל 9x5 אינץ'. מחוררים את הבצק וחותכים ל-2 חתיכות. יוצרים מכל חלק כיכר, מניחים לתוך תבניות הלחם, תופרים את הצדדים כלפי מטה ומכסים את התבניות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
7
מניחים לתפיחה עד הכפלה, כ-30 דקות.
8
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
אופים את הכיכרות בתנור שחומם מראש עד שהכיכרות מזהיבות ונשמעות חלולות כאשר מקישים עליהן, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מצננים בתבניות כ-10 דקות לפני שמוציאים לסיום הקירור על מתלים.