תמיד כיף שיש עוד מתכון של קרום, אז תנו הזדמנות ל Char ארקטי בקרום מלח עם איולי זעפרן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 71 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לכם את ארקטיק צ'אר, רוזמרין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארקטיק צ'אר עם פטריות, Char הארקטי על מצע של כרוב, ו Arctic Char Vojvodina.
הוראות
1
ציוד מיוחד: מדחום קריאה מיידית, מערוך, מעבד מזון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מערוך
מדחום מטבח
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
חתוך את הסנפירים מהפחם הארקטי.
4
מניחים את עירית, פטרוזיליה, פרוסות לימון, רוזמרין, וגרידת לימון לתוך חלל הדג.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
רוזמרין
פטרוזיליה
עירית
לימון
דגים
5
מקציפים את חלבוני הביצה ומים קרים עם מקצף עד שהם יוצרים פסגות קלות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את המלח הכשר ומערבבים היטב עם הידיים. המרקם צריך להיות כמו חול לח. הפוך תבנית אפייה, שאורכה הוא 2-אינץ ' גדול יותר מהדגים, ולהפיץ 3 כוסות של תערובת מלח על גיליון האפייה גדול כמו קווי המתאר של הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
מורחים
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מניחים את הדגים על גבי המלח ומכסים לחלוטין עם הנותרים 6 כוסות מלח (ייתכן שלא צריך את כל המלח). המלח צריך להיות לפחות 1/2 אינץ ' עבה סביב הדגים.
מרכיבים שתצטרך
דגים
מלח
8
אופים במשך 25 דקות או עד לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות F הוא הגיע.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
תן לדגים לנוח 5 דקות. לפצח את המלח עם מערוך ולהסיר את חתיכות מלח. לקלף את העור ולהסיר את הדגים מן העצמות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערוך
10
מגישים עם איולי זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
איולי
11
במעבד מזון לשלב את הביצה, מיץ לימון, שום, וחרדל. מחית עד משולב היטב, מגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חרדל
שום
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
12
בעוד מעבד המזון פועל לאט, לשפוך שמן צמחי. התערובת תתעבה כפי שהיא emulsifies.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
13
מוסיפים את הזעפרן, מלח כשר וגלידת תפוז. חנות מכוסה במקרר עד 4 ימים.