אם יש לכם פלפל, ציר עוף במלח נמוך, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, ו Arroz con Pollo.
הוראות
1
שלב את המלח, אבקת שום, כמון, פלפל שחור קאיין בשקית גלון פלסטיק. לנער עד התערובת משולבת היטב. לטף את העוף יבש ומניח בשקית עם תערובת התבלינים. לנער את התיק, לוודא העוף מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל שחור
פלפל קאיין טחון
עוף שלם
כמון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מלח
2
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' גבוהה צדדית על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את העוף והחום מכל הצדדים, כ -6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
להעביר את העוף לצלחת, באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
5
מוסיפים את הבצל, פלפלים ירוקים, פלפלים אדומים ו 1/2 כפית מלח למחבת. מבשלים את הירקות על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך וריחני, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
פלפל אדום
ירק
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את האורז ושום ומבשלים עד שהאורז מתחיל להפוך זהב בצבע וריחני, על 1 דקה. בינתיים, לשלב את המניה, רוטב עגבניות ומלח כפית שנותר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
שום
מלאי
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים 1 1/4 כוסות מים ותערובת המניות למחבת ומערבבים כדי לוודא שהאורז מכוסה בנוזל. נסטלה את העוף באורז, הוספת מיצים מהצלחת. מביאים את האורז לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות. מבשלים עד שהעוף מבושל דרך, האורז רך ורוב הנוזל נספג, כ -35 דקות.