קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

פודינג אורז דלעת

פודינג אורז דלעת
פודינג אורז דלעת הוא קינוח שמגיש 2. מנה אחת מכילה 846 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו סוכר, מחית דלעת, חלב רזה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 98% , המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג אורז דלעת , פודינג אורז דלעת ופודינג אורז דלעת .

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה בסיר על אש גבוהה ומוסיפים את האורז. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומבשלים, ללא מכסה, למשך 7 דקות; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בעזרת אותו סיר מביאים את החלב לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את האורז, פולי הווניל והמלח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים תוך ערבוב תכוף עד שהאורז רך מאוד וסופג את רוב החלב, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים את המחבת מהאש, משליכים את פולי הווניל ומערבבים פנימה את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
4
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדום
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
5
יוצקים מחצית מתערובת פודינג האורז לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
6
מוסיפים את מחית הדלעת, הקינמון הטחון, הג'ינג'ר הטחון ואגוז המוסקט הטחון. כף פודינג אורז דלעת לתוך תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
דלעת משומרדלעת משומר
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדום
7
מערבבים את הצימוקים לתוך תערובת פודינג האורז הנותרת, וכף אותה על פודינג האורז הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
אופים, ללא מכסה עד להתייצבות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
9
מגישים חם, זרועים קינמון אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "