Bollito Misto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Bollito Misto, בקר בריסקט "bollito" עם עגבניות שרי Conserva, ו Frito Misto.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר צמה גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל. צורבים את הבשר, משחימים אותו משני הצדדים, בערך 5 דקות בצד. בזהירות להוסיף את המניה ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את הבצל, סלרי, עלה דפנה. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עד שהבשר רך, כשעה נוספת. בזהירות להרים את הבשר, מניחים על קרש חיתוך, ומכסים בנייר כסף. מסננים את הירקות מהמלאי. השליכו את הסלרי, הבצל ועלה המפרץ. מסדרים את הגזרים ותפוחי האדמה על מגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. המשך לבשל את המניה חשופה מעל חום בינוני עד מופחת בחצי, כ 20 דקות. בינתיים, לחתוך את הבשר נגד התבואה, בזווית. מסדרים את הבשר לצד הגזרים ותפוחי האדמה על המגש. כאשר המניה מצטמצמת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לצלחת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מגישים Misto Bollito עם רוטב וקערות של רוטב Gorgonzola וסלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרת
Gorgonzola
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שים את כל החומרים במעבד מזון ולשלב עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מגישים בצלחת צדדית.
8
בקערה, מערבבים את כל החומרים יחד עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)