קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות44
מגזין

Bollito Misto

Bollito Misto
Bollito Misto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Bollito Misto, בקר בריסקט "bollito" עם עגבניות שרי Conserva, ו Frito Misto.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר צמה גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הבשר במלח ופלפל. צורבים את הבשר, משחימים אותו משני הצדדים, בערך 5 דקות בצד. בזהירות להוסיף את המניה ומספיק מים רק כדי לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את הבצל, סלרי, עלה דפנה. מביאים את הנוזל לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, כיסוי, ומבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים עד שהבשר רך, כשעה נוספת. בזהירות להרים את הבשר, מניחים על קרש חיתוך, ומכסים בנייר כסף. מסננים את הירקות מהמלאי. השליכו את הסלרי, הבצל ועלה המפרץ. מסדרים את הגזרים ותפוחי האדמה על מגש ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. המשך לבשל את המניה חשופה מעל חום בינוני עד מופחת בחצי, כ 20 דקות. בינתיים, לחתוך את הבשר נגד התבואה, בזווית. מסדרים את הבשר לצד הגזרים ותפוחי האדמה על המגש. כאשר המניה מצטמצמת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעבירים לצלחת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מגישים Misto Bollito עם רוטב וקערות של רוטב Gorgonzola וסלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
GorgonzolaGorgonzola
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
שים את כל החומרים במעבד מזון ולשלב עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מגישים בצלחת צדדית.
8
בקערה, מערבבים את כל החומרים יחד עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מגישים בצלחת צדדית.

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשר או מרק בשרמלאי בשר או מרק בשר0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)צלפים קצוציםצלפים קצוצים4גזר, קלופים וחותכים לשלישיםגזר, קלופים וחותכים לשלישים4גבעולי סלרי, לחתוך 1/2גבעולי סלרי, לחתוך 1/21חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)GorgonzolaGorgonzola2(יכול להיות או להרחיק)רוטב חריף, או 1/4 כפית פתיתי פלפל אדוםרוטב חריף, או 1/4 כפית פתיתי פלפל אדום4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2בצל, קלופים ורבעיםבצל, קלופים ורבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה קצוצים, על חבורה 1עלי פטרוזיליה קצוצים, על חבורה 1454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה רותחיםתפוחי אדמה רותחים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2שאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ2(חוֹרֶף)חומץ שריחומץ שרי2קילוגרםבשר בקר או עגול העליוןבשר בקר או עגול העליון9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל מים, מספיק כדי לכסות את הבשרעל מים, מספיק כדי לכסות את הבשר