קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות2
מגזין

Bourride Sètoise --מרק דגים פרובנס עם איולי

Bourride Sètoise --מרק דגים פרובנס עם איולי
מרק דגים בורייד סטואז-פרובנס עם איולי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו זעפרן, שיני שום, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מרק דגים Bourride Sètoise-Provence עם Aïoli, Bourride עם לימון Aïoli, ו Bourride (תבשיל דגים עם AÃoli) (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מביאים לרתיחה את העגבניות הקצוצות בערך ובצל, 5 שיני שום, קורנית, זעפרן & גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
זעפרןזעפרן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הוסף 2 כפות שמן זית וכוס אחת של יין לבן בתוספת 1 ליטר מים.מבשלים במשך 20 דקות.בינתיים, להלום את השום הנותר מחית בעלי ומרגמה (או לחסל אותו אם אתה מרגיש עצלן).מערבבים ב 2 חלמונים ומוסיפים מלח ופלפל.בהדרגה להכות את השמן זית הנותרים בזרם דק, באמצעות מקצף, עד שאתה מרגיש איולי הוא עבה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
איוליאיולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם ומשאירים בצד אחד. (לתגמל את עצמך על המאמצים שלך על ידי שתיית כוס היין האחרת!).
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
חותכים את הדגים עור עצמות לתוך 1 " נתחים ולהוסיף אותו לסיר.לצוד במשך 15 דקות.ואז להסיר את הדג עם כפית ניקוז ולשמור חם.מסננים את המניה וזורקים את הירקות*.החזירו את המניה למחבת והתחממו בעדינות.קח כמחצית האיולי והכה את חלמון הביצה הנותר לתוכו. ואז לאט לאט לשפוך את המניה מחוממת על זה, תוך ערבוב כל הזמן.להחזיר את התערובת למחבת וחום בעדינות, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתעבה slightly.It צריך להיות כמו פודינג רזה למדי. אל תתנו לו להרתיח, או שזה יהיה קרדל.מחלקים את הדגים המבושלים בין קערות הגשה ושופכים את המרק על זה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
איוליאיולי
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מגישים עם פרוסות דקות של לחם צרפתי קלוי ושאר איולי.הערה: אני מגיש את * ירקות-עגבניות, בצל ושום בצד כמו ירקות נוספים.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
איוליאיולי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.