קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

Branzino כולו צלוי במלח

Branzino כולו צלוי במלח
כל Branzino קלוי במלח הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, עלי פטרוזיליה, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Branzino קלוי עם קרום מלח, כל Branzino קלוי במלח ים עם עשבי תיבול, ו Branzino מצופה מלח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. מערבבים מלח 5 חלבוני ביצה בקערה גדולה, מוסיפים יותר חלבונים ביצה לפי הצורך כדי ליצור להדביק גרגרי. לחץ על שכבת 1/4 אינץ ' של תערובת מלח (גדול מספיק כדי להחזיק את שני הדגים) על תבנית אפייה גדולה. חומר חלל של כל דג עם חצי ענפי עשב ופרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים דגים על גבי תערובת מלח על תבנית אפייה. לארוז תערובת מלח נותרת על דגים כדי לצרף לחלוטין. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי דגים 57°, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
בואו לעמוד 10 דקות.
1
באמצעות סכין חדה קטנה, להסיר קליפה ודורית לבנה מן הלימון. עבודה מעל קערה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים כל קטע ל 3 חתיכות.
3
מוסיפים חתיכות לימון הבא 6 מרכיבים קערה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
באמצעות גב של כף גדולה, בעדינות לפצח את קרום מלח על דגים. להרים ולהשליך שכבת מלח. משוך עור מלמעלה של 1 דגים. בזהירות להרים פילה העליון מעצמות ולהעביר לצלחת. להרים ולהשליך עצמות. בעדינות להרים פילה שני מן העור ולהעביר צלחת שנייה. חזור עם הדג השני עבור סך של 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
סלסה כפית ורדה על דגים, משאיר מיצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הוסף ארוגולה לקערה; לזרוק למעיל. לחלק בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הצרפתים קוראים לזה לופ דה מר והאיטלקים קוראים לזה branzino, אבל זה אותו דג-בס ים תיכוני.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

תחת ים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.