קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

Brussels Sprout And Prosciutto Skewers

Brussels Sprout And Prosciutto Skewers
Brussels Sprout And Prosciutto Skewers is a ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 27 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן זית, קיסמים דקורטיבייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו Brussels Sprout And Prosciutto Skewers, שיפודי כרוב ניצנים בורבון בייקון, ו שיפודי כרוב ניצנים במרינדה עם פילאף ג'ינג'ר-שעורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, להקציף שמן, סירופ, מלח ופלפל כדי להתמזג. לקצץ כרוב ניצנים בבסיס ולהסיר כל עלים חיצוניים עורי. לזרוק נבטים בתערובת שמן כדי מעיל היטב. קו תבנית אפייה מעוטרת בנייר כסף ולשים נבטים במחבת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ניצניםכרוב ניצנים
נבטיםנבטים
פלפלפלפל
בסיסבסיס
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
צלי, זורק כל 5 דקות, עד נבטים הם השחמה אבל במכרז פריך, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
4
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, לחתוך כל פרושוטו לחתוך לרצועות על 1 ב. רחב. בעדינות לעטוף כל נבט לאורכו ברצועה prosciutto. הכנס קיסם לתוך הבסיס של כל נבט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
בסיסבסיס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
6
מגישים בטמפרטורת החדר.
7
הפוך קדימה: להכין דרך שלב 2 עד 1 יום קדימה; צמרמורת, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, ואז להמשיך.