Brussels Sprout And Prosciutto Skewers
Brussels Sprout And Prosciutto Skewers is a ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 27 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שמן זית, קיסמים דקורטיבייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו Brussels Sprout And Prosciutto Skewers, שיפודי כרוב ניצנים בורבון בייקון, ו שיפודי כרוב ניצנים במרינדה עם פילאף ג'ינג'ר-שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף שמן, סירופ, מלח ופלפל כדי להתמזג. לקצץ כרוב ניצנים בבסיס ולהסיר כל עלים חיצוניים עורי. לזרוק נבטים בתערובת שמן כדי מעיל היטב. קו תבנית אפייה מעוטרת בנייר כסף ולשים נבטים במחבת בשכבה אחת.
צלי, זורק כל 5 דקות, עד נבטים הם השחמה אבל במכרז פריך, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות.
בינתיים, לחתוך כל פרושוטו לחתוך לרצועות על 1 ב. רחב. בעדינות לעטוף כל נבט לאורכו ברצועה prosciutto. הכנס קיסם לתוך הבסיס של כל נבט.
הפוך קדימה: להכין דרך שלב 2 עד 1 יום קדימה; צמרמורת, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, ואז להמשיך.