Bucatini עם רוטב צליליות
Bucatini עם רוטב צליליות זית הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פתיתי פלפל, עגבניות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. נסו מדליונים חזיר עם רוטב זית וצלפים, בס ים עם רוטב פירות הדר-זית, ו לינגוויני עם צלפים ורוטב זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
בינתיים, לערום את השום, 1 כפות פתיתי פלפל אדום על קרש חיתוך; בשר טחון, ולאחר מכן מחית עם הצד השטוח של סכין שף כדי להפוך את הדבק.
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומוסיפים את שמן הזית, העגבניות, הזיתים, את שאר 1 כפות הצלפים ואת החמאה. מערבבים בזיליקום וגבינה.
מוסיפים את הפסטה לקערה עם תערובת העגבניות וזורקים עד שהחמאה נמסה, מוסיפים את מי הבישול השמורים כדי להרטיב, במידת הצורך. מתבלים במלח.