Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Caramelized-בננה Tartlets עם רוטב פורט שוקולד מריר מתוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חמאה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בננה עם קרמל ברוטב שוקולד מריר, אגסים מקורמלים, גבינת עיזים ועוגות שוקולד, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
להוסיף קמח; לנצח עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 30 דקות.
מחממים תנור ל 177°. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות שוות. לחץ 1 חתיכת שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה 4 1/2 אינץ ' בקוטר מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת.
אופים קרום עד חום זהוב עמוק מבושל דרך, כ 25 דקות. קרומי מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד תחילת חום.
מוסיפים חצי בננות למחבת בשכבה אחת; מבשלים עד בננות חומות בתחתית, כ 45 שניות. באמצעות מרית דקה, להפוך פרוסות מעל; מפזרים סוכר 1/4 כוס באופן שווה על בננות. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס והופך לזהב, לפעמים מסתחרר מחבת, כ -3 דקות. הפוך פרוסות בננה מעל; להוסיף 3 כפות מים חמים ולהמשיך לבשל עד קרמל מתעבה מעט, מחבת מתערבלת, על 2 דקות. מסדרים פרוסות בננה בכל אחד מהקרום של 3 טארטלט; כפית כל קרמל ממחבת מעל. מחבת נקייה, ואז לחזור על ההליך עם הנותרים חמאה, בננות, סוכר ומים. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר. חם ב 350°f תנור 10 דקות לפני המשך המתכון.)
מעל כל טארטלט עם כף גלידת וניל.
טפטוף כל טארט עם רוטב שוקולד-פורט מריר ומגישים.