קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר

Caramelized-טארט בננה עם רוטב פורט שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Caramelized-בננה Tartlets עם רוטב פורט שוקולד מריר מתוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 491 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, חמאה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בננה עם קרמל ברוטב שוקולד מריר, אגסים מקורמלים, גבינת עיזים ועוגות שוקולד, ו עוגת שוקולד פאונד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להוסיף קמח; לנצח עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים תנור ל 177°. מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות שוות. לחץ 1 חתיכת שווה על הצדדים התחתון ומעלה של כל אחד שישה 4 1/2 אינץ ' בקוטר מחבתות טרטלט עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים קרום עד חום זהוב עמוק מבושל דרך, כ 25 דקות. קרומי מגניב לחלוטין מחבתות על מתלה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד תחילת חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חצי בננות למחבת בשכבה אחת; מבשלים עד בננות חומות בתחתית, כ 45 שניות. באמצעות מרית דקה, להפוך פרוסות מעל; מפזרים סוכר 1/4 כוס באופן שווה על בננות. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס והופך לזהב, לפעמים מסתחרר מחבת, כ -3 דקות. הפוך פרוסות בננה מעל; להוסיף 3 כפות מים חמים ולהמשיך לבשל עד קרמל מתעבה מעט, מחבת מתערבלת, על 2 דקות. מסדרים פרוסות בננה בכל אחד מהקרום של 3 טארטלט; כפית כל קרמל ממחבת מעל. מחבת נקייה, ואז לחזור על ההליך עם הנותרים חמאה, בננות, סוכר ומים. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר. חם ב 350°f תנור 10 דקות לפני המשך המתכון.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מעל כל טארטלט עם כף גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
5
טפטוף כל טארט עם רוטב שוקולד-פורט מריר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
יציאהיציאה