Chard שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Chard שוויצרי. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שמן זית, שיני שום, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: Chard שוויצרי, Chard שוויצרי, ו עוגת סלק שוויצרית.
הוראות
חותכים את הגבעולים לחתיכות 1 אינץ ושמורה. ערם את עלי הצ ' ארד לערימה.
להתגלגל יחד לצרור ולפרוס לתוך סרטים 1/2 אינץ'.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיף את הבייקון ו לטגן עד השחמה, טיוח השומן.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שקוף.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ואת הגבעולים chard, לבשל במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן עונה עם מלח ופלפל.
להתחיל להוסיף את הסרטים chard בקבוצות. לאחר chard wilts למטה, להוסיף את המנה הבאה. מערבבים מדי פעם עד מכרז לחלוטין, כ 5 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומגישים.