Colcannon עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם כרוב, תפוחי אדמה ראסט, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Colcannon, Colcannon, ו Colcannon.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
התחל על ידי הרתחת תפוחי אדמה במים מלוחים (1/4 כף) עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
3
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
4
מטגנים את הכרוב הפרוס בשמן זית על חום בינוני עם הקורנית. מכסים ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
כרוב
טימין
5
בסיר קטן, לחמם את המרק. החזירו את תפוחי האדמה המבושלים לסיר שבו הורתחו ופירה. כאשר הכרוב מבושל, לקפל לתוך תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
כרוב
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
סיר
6
הוסף את מרק העוף האורגני, 1/2 כוס בכל פעם, באמצעות רק מה שנדרש כדי להפוך אותם שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
לשים את כל החומרים לתוך סיר מרק גדול ולמלא את כל הסיר עם מים קרים, מכסה את העוף וירקות ככל האפשר. מערבבים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. קוק חשף במשך כמה שעות כדי לחלץ את טעמי הירקות. מסננים על סיר מרק אחר או קערה גדולה, המפריד את השאריות מן המרק. לחלק בין מכולות להקפיא.