Empanaditas con Papas y Chorizo (מעט אמפנדס עם תפוחי אדמה וצ'וריסו)
Empanaditas con Papas y Chorizo (אמפנדס קטן עם תפוחי אדמה וצ'וריסו) דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך פפריקה, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 20%. מתכונים דומים: המרכיב הסודי( צ'וריסו): תפוחי אדמה צ' וריסו-צ'יפס עם בצל פנינה ושום שלם, Papas Con Chorizo, ו בוריטוס ארוחת בוקר צ'וריסו ופאפאס.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה; דופק 4 פעמים או עד תערובת דומה ארוחה גסה. עם מעבד על, לאט להוסיף 1/2 כוס מים קרח וחומץ דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד בשילוב (לא ליצור כדור). בעדינות הקש תערובת לתוך 2 (5 אינץ') מעגלים על לעטוף פלסטיק; כיסוי. צמרמורת במשך 1 שעה.
הסר צ ' וריסו מתוך תרמילים. לבשל צ ' וריסו במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 8 דקות או עד במכרז; לנקז.
מניחים בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
הוסף צ ' וריסו, פפריקה, ונשאר 1/4 כפית מלח; מערבבים עד בשילוב היטב.
מוציאים בצק מהמקרר, ומחציתים כל דיסק.
מניחים 1 חלק בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה.
רול לתוך עובי 1/4 אינץ'; לחתוך 2 (3 אינץ') מעגלים עם חותך ביסקוויט. חזור על הנוהל עם שאר חלקי הבצק.
שלב בצק עודף, רול 1/4 אינץ 'עובי, לחתוך 4 (3 אינץ') מעגלים עם חותך ביסקוויט. עבודה עם 1 מעגל בכל פעם (לכסות את העיגולים הנותרים עם מגבת לחה כדי למנוע ייבוש), כפית 1 כף תערובת תפוחי אדמה למרכז של כל מעגל; לקפל את הבצק מעל מילוי. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג לאטום.
מניחים empanadita על תבנית אפייה גדולה מצופה ספריי בישול. חזור עם עיגולים בצק הנותרים תערובת תפוחי אדמה.
שלב הנותרים 1 כף מים ביצה לבן. מברשת קלה צמרות של empanaditas עם תערובת ביצה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.