Farfalle עם Morels ורוטב אפונה טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם מורלים ורוטב אפונה טרי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם עוף, עירית שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מורלים טריים ואספרגוס, אספרגוס קלוי עם פאבות טריות ומוסר, ו פסטה מהירה עם מורלים יבשים ורמפות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בסיר בינוני, להביא את ציר העוף לרתיחה.
מוסיפים את האפונה למניה ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רק מכרז, על 10 דקות.
להעביר את המניה ואת כל אבל קומץ קטן של אפונה לבלנדר ומחית עד חלקה.
מבשלים את farfalle במים רותחים עד אל דנטה, על 15 דקות; לנקז ולחזור לסיר.
בינתיים, לחמם מחבת בינונית.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה פריך, על 7 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן בייקון מן המחבת.
מוסיפים את morels ומבשלים עד שהם משחררים את הנוזל שלהם, על 4 דקות. להעלות את החום גבוה, להוסיף את השמנת ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים עד מופחת מעט, על 2 דקות. מערבבים את פירה אפונה שלמה ומבשלים עד רק מחומם דרך.
מוסיף את מורל ורוטב אפונה, בייקון ועירית לפסטה בסיר. לזרוק היטב, ואז להעביר צלחות לשרת בבת אחת.
המלצת יין: בייקון מעושן, מורל מרוסק, שמנת, שום-המרכיבים בצלחת פסטה עשירה זו מצביעים ישירות על אדום טעים אך מאוזן כמו ההתאמה האידיאלית. Rioja מספרד יתאים לדרישות בצורה מושלמת. חפש את המרקס דה ריסקאל מ-1991 או את הקונדה דה ולדמר מ-1991.