כריך סטייק קרנה אסדה עם סלט אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2854 קלוריות, 172 גרם חלבון ו 151 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם גבינת צ'דר, allspice הקרקע, כמון הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 47 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-15 דקות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו סלט Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד פלפל קאיין, פפריקה, פלפל שחור, כמון, אבקת בצל, אבקת שום, allspice, טימין, ו 1/4 כוס שמן זית בקערה גדולה עד מעורב באופן שווה. למרוח את סטייקים ברזל שטוח עם הדבק הזה, ולאחר מכן לעטוף עם ניילון נצמד, או במקום לתוך שקית פלסטיק resealable. להשרות במקרר במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוח
1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הכן סלט אבוקדו על ידי ערבוב בעדינות אבוקדו קוביות, בצל ירוק, פלפל אדום, בצל אדום, כוסברה, ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו
3
טפטוף עם מיץ ליים ושמן זית; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
גריל סטייקים ברזל שטוח עד מבושל במידה הרצויה של doneness, או לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות F (57 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
6
הסר מן הגריל ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות. בעוד הסטייקים נחים, לחתוך כל באגט לשלושה חלקים, ואז לחתוך את החלקים אופקית. לחם טוסט, בצד חתוך על הגריל עד חום זהוב. הפוך baguettes מעל, ומניח גבינה פרוסה על הצדדים לחתוך; לאפשר גבינה להמס.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט
רוטב חמוציות, להגשה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
כדי להרכיב כריכים, לחתוך דק את סטייקים ברזל שטוח על פני התבואה, וערימה על בגטים. למעלה עם סלט אבוקדו לפני ההגשה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.