קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

כריך סטייק קרנה אסדה עם סלט אבוקדו

כריך סטייק קרנה אסדה עם סלט אבוקדו
כריך סטייק קרנה אסדה עם סלט אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2854 קלוריות, 172 גרם חלבון ו 151 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם גבינת צ'דר, allspice הקרקע, כמון הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 47 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-15 דקות. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הדרום אמריקאית הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו סלט Carne Asada, Carne Asada, ו Carne Asada (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד פלפל קאיין, פפריקה, פלפל שחור, כמון, אבקת בצל, אבקת שום, allspice, טימין, ו 1/4 כוס שמן זית בקערה גדולה עד מעורב באופן שווה. למרוח את סטייקים ברזל שטוח עם הדבק הזה, ולאחר מכן לעטוף עם ניילון נצמד, או במקום לתוך שקית פלסטיק resealable. להשרות במקרר במשך 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הכן סלט אבוקדו על ידי ערבוב בעדינות אבוקדו קוביות, בצל ירוק, פלפל אדום, בצל אדום, כוסברה, ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
3
טפטוף עם מיץ ליים ושמן זית; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
גריל סטייקים ברזל שטוח עד מבושל במידה הרצויה של doneness, או לטמפרטורה פנימית של 135 מעלות F (57 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הסר מן הגריל ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות. בעוד הסטייקים נחים, לחתוך כל באגט לשלושה חלקים, ואז לחתוך את החלקים אופקית. לחם טוסט, בצד חתוך על הגריל עד חום זהוב. הפוך baguettes מעל, ומניח גבינה פרוסה על הצדדים לחתוך; לאפשר גבינה להמס.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגטבגט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
כדי להרכיב כריכים, לחתוך דק את סטייקים ברזל שטוח על פני התבואה, וערימה על בגטים. למעלה עם סלט אבוקדו לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק ברזל שטוחסטייק ברזל שטוח
בגטבגט
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף

מרכיבים

3אבוקדו-קלופים, מגולפים, וקוביותאבוקדו-קלופים, מגולפים, וקוביות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)באגטים צרפתייםnameבאגטים צרפתייםname2(חוֹרֶף)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת צ'דר פרוסה דקגבינת צ'דר פרוסה דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה2קילוגרםסטייקים מברזל שטוחסטייקים מברזל שטוח3(חוֹרֶף)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)allspice הקרקעallspice הקרקע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון3(חוֹרֶף)פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין יבש טחוןטימין יבש טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים טרימיץ ליים טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)6(חוֹרֶף)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי1גדולפלפל אדום, חתוך לקוביותפלפל אדום, חתוך לקוביות1בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעם2עגבניות, זרע וקצוץעגבניות, זרע וקצוץ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו האספסוף עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.