קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

Farfalle עם שרימפס, אפונה שלג, ורוטב ג'ינג'ר שומשום

Farfalle עם שרימפס, אפונה שלג, ורוטב ג'ינג'ר שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם שרימפס, אפונה שלג, וג'ינג'ר שומשום רוטב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 497 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב זנגביל שומשום, מלפפון, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלט שרימפס שומשום ג'ינג'ר עם אפונה שלג, עוף שומשום עם ג'ינג'ר & אפונה שלג, ו שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שרימפס; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים אפוני שלג ומערבבים. מבשלים 1 עד 2 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מרכיבים שתצטרך
5
לנקז ולרוץ מתחת למים קרים, רועד את עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים פסטה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף מרכיבים שנותרו; לזרוק לשלב.