Glogg השבדי מיושן
ישן נושן שוודי Glogg הוא טבעוני ומספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 1763 קלוריות. . אם יש לך צימוקים, cheesecloth, רום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו שוודי Glogg, Glögg השבדי קל, ו חג המולד השוודי Glögg (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את היין השמאלי מעל חום בינוני עד ממש מתחת לנקודת הרתיחה בסיר גדול עם מכסה.
מוסיפים בורבון ורום, ומחזירים אל מתחת לרתיחה. שמור את הבקבוקים ואת כובעיהם לאחסון שאריות glogg.
בעוד היין והליקר מתחממים, מניחים את ההל, מקל הקינמון, ציפורן וקליפת התפוז על מרכז הכיכר של הגבינה. לאסוף יחד את הקצוות של cheesecloth, ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח.
כאשר התערובת חמה מאוד אבל לא רותחים, בזהירות להדליק אותו עם התאמה ארוכת טווח. לבישת כפפת בישול חסינת חום, בזהירות לשפוך את הסוכר לתוך הלהבות, ולתת את התערובת לשרוף במשך 1 דקה.
שים את המכסה על הסיר כדי לכבות את הלהבות, ולכבות את החום.
תן לתערובת להתקרר, מכוסה, במשך כ 10 דקות; מוסיפים את צרור הגבינה של תבלינים ואת הצימוקים והשקדים לתערובת היין החמה ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מסננים את glogg מקורר ולהזמין את הצימוקים והשקדים.
כדי לאחסן, יוצקים מתוחים glogg לתוך הבקבוקים, לסכם, ולשמור זקוף במקום חשוך קריר עד 1 שנה. מקררים את הצימוקים השקדים בקערה מכוסה או צנצנת עד 1 שנה.
כדי לשרת, יוצקים glogg לסיר וחמים על חום נמוך בינוני עד חם אבל לא רותח, על 5 דקות. מצקת 3 אונקיות של גלוג מחומם לכוס קפה קטנה או ספל קטן בסגנון שוודי, ומקשטים כל מנה עם כמה צימוקים ושקדים שמורים.