קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות7
ציון בריאות8
מגזין

Glogg השבדי מיושן

Glogg השבדי מיושן
ישן נושן שוודי Glogg הוא טבעוני ומספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 1763 קלוריות. . אם יש לך צימוקים, cheesecloth, רום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו שוודי Glogg, Glögg השבדי קל, ו חג המולד השוודי Glögg (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את היין השמאלי מעל חום בינוני עד ממש מתחת לנקודת הרתיחה בסיר גדול עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים בורבון ורום, ומחזירים אל מתחת לרתיחה. שמור את הבקבוקים ואת כובעיהם לאחסון שאריות glogg.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
רוםרום
3
בעוד היין והליקר מתחממים, מניחים את ההל, מקל הקינמון, ציפורן וקליפת התפוז על מרכז הכיכר של הגבינה. לאסוף יחד את הקצוות של cheesecloth, ולקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
גרידה כתומהגרידה כתומה
הלהל
ציפורןציפורן
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
כאשר התערובת חמה מאוד אבל לא רותחים, בזהירות להדליק אותו עם התאמה ארוכת טווח. לבישת כפפת בישול חסינת חום, בזהירות לשפוך את הסוכר לתוך הלהבות, ולתת את התערובת לשרוף במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
5
שים את המכסה על הסיר כדי לכבות את הלהבות, ולכבות את החום.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
תן לתערובת להתקרר, מכוסה, במשך כ 10 דקות; מוסיפים את צרור הגבינה של תבלינים ואת הצימוקים והשקדים לתערובת היין החמה ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
תבליניםתבלינים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
7
מסננים את glogg מקורר ולהזמין את הצימוקים והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
8
כדי לאחסן, יוצקים מתוחים glogg לתוך הבקבוקים, לסכם, ולשמור זקוף במקום חשוך קריר עד 1 שנה. מקררים את הצימוקים השקדים בקערה מכוסה או צנצנת עד 1 שנה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
כדי לשרת, יוצקים glogg לסיר וחמים על חום נמוך בינוני עד חם אבל לא רותח, על 5 דקות. מצקת 3 אונקיות של גלוג מחומם לכוס קפה קטנה או ספל קטן בסגנון שוודי, ומקשטים כל מנה עם כמה צימוקים ושקדים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
קפהקפה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מצקתמצקת