Gorgonzola ו מתאבן בצל מקורמל
Gorgonzolan ו מתאבן בצל מקורמל הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, גבינת גורגונזולה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בצל מקורמל וקיש Gorgonzola, בצל מקורמל ופיצה Gorgonzola, ו פיצה בקרמל בצל & Gorgonzola.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת 7 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים בצל, סוכר חום וvinegar בחמאה 20 עד 25 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם חום זהוב.
מניחים פרוסות באגט על גיליון עוגיות ungreased.מטגנים עם מקסימום 4 עד 6 אינץ ' מחום 1 עד 2 דקות או עד קלוי קלוי.
כפית על 1 כפית בצל מקורמל באופן שווה על כל פרוסת באגט.
מפזרים 1/2 כפית של הגבינה. לטגן על 1 דקה או עד הגבינה הואmelted.