קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

Hibiscus Panna Cotta

Hibiscus Panna Cotta
המתכון היביסקוס פנה קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות ו-15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. גשו לסופר וקנו קרם, פטל, שקיות תה היביסקוס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'רי, היביסקוס וגבינת עיזים פאנה קוטה, עוגת קוקוס קלוי עם היביסקוס ורימון, ו מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, להביא 1 1/2 כוסות מים לרתיחה מעל חום גבוה. כבה את החימום והוסף את שקיות התה. אפשר לתה לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים את החלב בסיר 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מפזרים את הג ' לטין מעל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
4
תן לעמוד במשך 3 עד 5 דקות כדי לרכך את הג ' לטין. מערבבים על חום בינוני רק עד הג ' לטין מתמוסס אבל החלב לא להרתיח, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
חלבחלב
5
מניחים מסננת על הסיר ומסננים את תערובת התה לתערובת החלב, לחיצה קלה על שקיות התה כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר. זרוק את שקיות התה. מערבבים את השמנת, סוכר, וניל ומלח. מערבבים עד הסוכר מומס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תהתה
חלץחלץ
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
6
הסר את המחבת מהחום וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים לתוך 6 כוסות מרטיני או 5-אונקיה ramekins. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד שנקבע, לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מרטינימרטיני
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מקשטים עם פטל טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל