Kanafeh / Kãnefe (מאפה גבינה מתוק)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Kanafeh/Kãnefe (מאפה גבינה מתוק). המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פטה, סירופ פשוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 181 אדם התרשמו מתכון זה. מתכונים דומים: כנאפה או קונפן או כנאפי, בצל מתוק מקורמל עם גבינה כחולה מאפה גאלט, ו עוגת טארט מתוקה.
הוראות
לשבור את הבצק לחתיכות באורך סנטימטר אחד או שניים, להפריד את הגדילים. (כמה פולסים של תהליך מזון עוזר עם זה.)
מערבבים את החמאה לתוך המאפה עם הידיים בקערה גדולה עד מצופה ולחץ חצי ממנו לתוך החלק התחתון של מחבת אפייה מתכת משומנת בשכבה דקה.Pulse הגבינות במעבד מזון עד שהתערובת מגיעה לעקביות של ארוחה גסה ולוחצת אותה לתוך הבצק במחבת.לחץ על הבצק הנותר על גבי הגבינה ואופה בתנור שחומם מראש 177° עד חום זהוב קל, כ 20-30 דקות.
מגישים חם מכוסה סירופ או עקף עם תפוח ו/או רוטב אגס.