Konigsberger Klopse (כדורי בשר גרמני ברוטב גלימה) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 4830 קלוריות, 310 גרם חלבון ו 317g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %84 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח כשר, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. Königsberger Klopse-כדורי בשר גרמני ברוטב שמנת, קציצות ברוטב צלפים (Konigsberger Klopse), ו קציצות גרמני מטבח הרוס עם רוטב צלפים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בתנור גדול או הולנדי כגון Le Creuset, מרכיבים מרק חום (מלאי, עלה דפנה, חומץ סיידר, יין לבן, פלפל, ו 2 כפות צלפים) כדי להתבשל על חום בינוני.בינתיים, לשלב מרכיבי כדורי בשר, לערבב היטב.טופס תערובת בשר לתוך כדורי גולף בגודל (הערה: תערובת יהיה קצת דביק ועדין לעבוד עם, אבל זה נורמלי, והתוצאה תהיה קציצה לחה ומכרז!).
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מגלגלים אותם בקמח, בזהירות במקום לתוך מרק חם; מבשלים כל אצווה במשך 15 דקות, אבל לא להרתיח. (טיפ: לא קציצות קהל, כלומר רק להרתיח על 10-12 כדורי בשר בכל פעם). שים לב כי המרק יהיה להתעבות כפי שאתה מוסיף את קציצות מכוסה קמח, אשר יעשה רוטב נחמד.בזהירות להסיר כדורי בשר מן המרק החם עם כפית מחוררת, ולשמור אותם חם בקערה מכוסה מאוחסן בתנור תוך ביצוע הרוטב. בטל מפרץ leaf.To הפוך שמנת Sauce:.To מרק חם מערבבים את החומרים רוטב וחום דרך, אבל לא להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)