קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

Koulibiaka

Koulibiaka
Koulibiaka עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1290 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. . אם יש לכם קמח, מלח ופלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
כדי להפוך את פילאף אורז, לחמם 2 כפות חמאה בסיר על חום בינוני. מערבבים ב 2 1/2 כפות בצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אורזאורז
3
יוצקים 1 מרק עוף כוס ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך וכל הנוזל נספג, על 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תניח את האורז בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
אורזאורז
4
לרוטב, להמיס 1/4 כוס חמאה בסיר על חום בינוני עד קמצוץ של קמח זרועים לתוך החמאה רק יתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לטאטא את הקמח כדי ליצור להדביק עבה את העקביות של ציפוי עוגה. להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הקמח הפך זהב, ומתחיל להריח כמו לחם קלוי, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
לחםלחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
להקציף 2 כוסות מרק עוף ומבשלים עד מעובה מבעבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים את הרוטב לתוך פילאף אורז, שמירה על 1/4 ממנו להגשה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
אורזאורז
8
מחממים עוד 1/4 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הפטריות ומבשלים עד רך, על 5 דקות; מוסיפים את 1 1/2 כוסות בצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מערבבים את הבצל והפטריות עם תערובת האורז ומאפשרים לו להתקרר מעט. מערבבים את מיץ הלימון, קצוץ ביצים מבושלות קשות, ושמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמיר טרישמיר טרי
פטריותפטריות
בצלבצל
ביצהביצה
אורזאורז
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
מוסיפים את עלי הכרוב ומבשלים, חשופים, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
13
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר העלים קרים, לנקז היטב, כתם יבש עם מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת
14
על משטח מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
15
חותכים את המאפה לתוך 6 צורות מלבניות; הם צריכים להיות שלוש פעמים רחב יותר מאשר פילה סלמון, ו 2 סנטימטרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
16
להניח 2 עלי כרוב על כל מלבן העליון כל אחד עם כפית של תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
אורזאורז
17
מניחים כל פילה "עור בצד" על גבי האורז, ומתבלים במלח ופלפל שחור. למעלה פילה עם כפית נוספת של אורז; מקפלים את עלי הכרוב על פילה כדי encase אותם. מרכז את העלים המקופלים על בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
כרובכרוב
אורזאורז
18
מקפלים את הקצוות הקצרים של המאפה, ולאחר מכן את הצדדים יחד כדי לעשות חבילה; לצבוט לאורך התפרים לאטום.
19
מניחים את המאפים על גבי דפנות אפייה מרופדות בקלף למטה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
20
חותכים חריץ קטן במרכז כל מאפה לפעול כמו פורקן קיטור. הכה את הביצה ו 1 כף מים יחד בקערה; לצחצח את המאפים עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
21
אופים בתנור שחומם מראש עד המאפים הם חום זהוב עמוק, כ -15 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הסלמון צריכה להגיע 135 מעלות F (57 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות כפתור, לרבעיםפטריות כפתור, לרבעים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם2ביצים מבושלות היטב, קצוצותביצים מבושלות היטב, קצוצות11 קילו קישואים,מיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי12עלי כרובעלי כרוב3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק978אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות בצק עלים קפוא, מופשרחבילות בצק עלים קפוא, מופשר680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון, ללא עורפילה סלמון, ללא עור6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבן לא מבושל ארוך גרגיראורז לבן לא מבושל ארוך גרגיר