Koulibiaka עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1290 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. . אם יש לכם קמח, מלח ופלפל, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
כדי להפוך את פילאף אורז, לחמם 2 כפות חמאה בסיר על חום בינוני. מערבבים ב 2 1/2 כפות בצל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את האורז ומערבבים מעיל עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אורז
3
יוצקים 1 מרק עוף כוס ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא רך וכל הנוזל נספג, על 20 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תניח את האורז בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק עוף
אורז
4
לרוטב, להמיס 1/4 כוס חמאה בסיר על חום בינוני עד קמצוץ של קמח זרועים לתוך החמאה רק יתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
לטאטא את הקמח כדי ליצור להדביק עבה את העקביות של ציפוי עוגה. להמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הקמח הפך זהב, ומתחיל להריח כמו לחם קלוי, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
לחם
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
להקציף 2 כוסות מרק עוף ומבשלים עד מעובה מבעבע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
יוצקים את הרוטב לתוך פילאף אורז, שמירה על 1/4 ממנו להגשה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
אורז
8
מחממים עוד 1/4 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הפטריות ומבשלים עד רך, על 5 דקות; מוסיפים את 1 1/2 כוסות בצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מערבבים את הבצל והפטריות עם תערובת האורז ומאפשרים לו להתקרר מעט. מערבבים את מיץ הלימון, קצוץ ביצים מבושלות קשות, ושמיר טרי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמיר טרי
פטריות
בצל
ביצה
אורז
10
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף בחמאה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
11
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מוסיפים את עלי הכרוב ומבשלים, חשופים, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
13
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר העלים קרים, לנקז היטב, כתם יבש עם מגבות נייר או מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
מגבות נייר
מסננת
14
על משטח מקומח קלות, לרדד את בצק עלים לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
גלול
15
חותכים את המאפה לתוך 6 צורות מלבניות; הם צריכים להיות שלוש פעמים רחב יותר מאשר פילה סלמון, ו 2 סנטימטרים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
16
להניח 2 עלי כרוב על כל מלבן העליון כל אחד עם כפית של תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
אורז
17
מניחים כל פילה "עור בצד" על גבי האורז, ומתבלים במלח ופלפל שחור. למעלה פילה עם כפית נוספת של אורז; מקפלים את עלי הכרוב על פילה כדי encase אותם. מרכז את העלים המקופלים על בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גליונות בצק עלים
כרוב
אורז
18
מקפלים את הקצוות הקצרים של המאפה, ולאחר מכן את הצדדים יחד כדי לעשות חבילה; לצבוט לאורך התפרים לאטום.
19
מניחים את המאפים על גבי דפנות אפייה מרופדות בקלף למטה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
20
חותכים חריץ קטן במרכז כל מאפה לפעול כמו פורקן קיטור. הכה את הביצה ו 1 כף מים יחד בקערה; לצחצח את המאפים עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
21
אופים בתנור שחומם מראש עד המאפים הם חום זהוב עמוק, כ -15 דקות. הטמפרטורה הפנימית של הסלמון צריכה להגיע 135 מעלות F (57 מעלות C).