Lokshin קוגל (פודינג אטריות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל Lokshin קוגל (פודינג אטריות). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 250 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם שמן צמחי, אטריות ביצים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו אטריות קוגל, אטריות קוגל, ו אטריות קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9 על 13. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בעוד פסטה מתבשלת, בסיר בינוני, מבשלים בצל בשמן על אש בינונית. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד חום ורך.
בקערת ערבוב גדולה מאוד, לשלב פסטה, בצל, ביצים, פירורי לחם ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים לתבנית אפייה ומפזרים פפריקה מעל.
מפזרים שמן, אם תרצה, ואופים 50 עד 60 דקות, עד העליון הוא פריך וזהב.