Macaron (מקרון צרפתי)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל Macaron (French Macaroon). אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. אם יש לך סוכר, סוכר, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ Allrecipes יש 2743 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: Cashew Dulce de Leche French Macaron, שבוע מקרון: מי ורדים ווניל מקרון, ו שבוע מקרון: מרציפן מקרון.
הוראות
קו תבנית אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון.
מקציפים חלבונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk עד הלבנים הם קצף; להכות בסוכר לבן ולהמשיך להכות עד חלבוני ביצה הם מבריק, רך, להחזיק פסגות רכות. מנפים את הסוכר של ממתקים ושקדים טחונים בקערה נפרדת במהירות לקפל את תערובת השקדים לתוך חלבוני הביצה, על 30 משיכות.
כפית כמות קטנה של הבלילה לתוך שקית ניילון עם פינה קטנה לחתוך צינור דיסק הבדיקה של הבלילה, על 1 1/2 אינץ ' בקוטר, על גיליון אפייה מוכן. אם הדיסק של הבלילה מחזיק שיא במקום שטוח מיד, בעדינות לקפל את הבלילה עוד כמה פעמים לבחון מחדש.
כאשר הבלילה מעורבבת מספיק כדי לשטח מיד לתוך דיסק אפילו, כפית לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול רגיל. צינור הבלילה על תבנית האפייה בסיבובים, משאיר מקום בין הדיסקים.
תן את העוגיות piped להתבלט בטמפרטורת החדר עד שהם יוצרים עור קשה על גבי, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 285 מעלות F (140 מעלות C).
אופים עוגיות עד סט אבל לא השחמה, על 10 דקות; תן עוגיות להתקרר לחלוטין לפני מילוי.