קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש)

Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש)
מאהי מאי עלומה (עם פטריות ומשמש) דורשת כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 149 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 1229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך משמש, מים, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב משמש מיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש), מהי-מהי בפטריות וורמוט, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים.

הוראות

1
רבע פטריות מיובשות ומשמש קוצצים
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
2
מניחים פטריות לרבעים ומשמשים בקערה ויוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים מעל; לתת לעמוד במשך 15 דקות; זן, הזמנת נוזל
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לנוזל המתוח מוסיפים כוסברה, גרידת ליים ומיץ, מלח ופלפל לפי הטעם
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4
Reconstitute מספיק אבקת חלב מיידי כדי להוסיף את הנוזל המתוח לעשות 2 כוסות ,( כ 1 כוס); מערבבים ולהניח בצד
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
5
חותכים את פילה Mahi Mahi למטה באמצע כדי להפוך את שני סטייקים
מרכיבים שתצטרך
מאהי מאימאהי מאי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
6
ב nonstick, frypan עמוק, ריסס עם תרסיס צמחוני, מעל חום גבוה בינוני, פטריות לטגן, משמשים קצוצים ושאלוט במשך 4 דקות
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
7
הוסף פילה Mahi Mahi, צד עור למעלה, לבשל במשך 1 דקה
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהיפילה מהי מהי
8
מוסיפים תערובת נוזלית שמורה, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
הסר דגים ומניח על צד העור מגש למטה ולשמור חם
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
הפוך slurry של קורנפלור ומים קרים, להוסיף frypan, מערבבים ומביאים לרתיחה, לבשל במשך 2 דקות או עד הנוזל מתעבה
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
יוצקים רוטב פטריות מעובה / משמש על פילה מהי מהי ומגישים
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהיפילה מהי מהי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

11 קילו קישואים,2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן11 קילו קישואים,2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשמש מיובש, קצוץמשמש מיובש, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשמש מיובש, קצוץמשמש מיובש, קצוץ21אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה מיובשות, לרבעיםפטריות שיטאקה מיובשות, לרבעים21אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה מיובשות, לרבעיםפטריות שיטאקה מיובשות, לרבעים1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1ליים, גרידתליים, גרידת1ליים, גרידתליים, גרידת340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מאהי מאי, פילה, עור עלמאהי מאי, פילה, עור על340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מאהי מאי, פילה, עור עלמאהי מאי, פילה, עור על596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)אבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)אבקת חלב מיידי (מחדש עם מים כדי להפוך 1 כוס)1WES E אומנויות השפה האנגלית1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים2(חוֹרֶף)מים קריםמים קרים2(חוֹרֶף)מים קריםמים קרים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.