מאהי מאי עלומה (עם פטריות ומשמש) דורשת כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 149 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 1229 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך משמש, מים, גרידת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב משמש מיובש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,המהפך האולטימטיבי: פודינג לחם וחמאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש), מהי-מהי בפטריות וורמוט, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים.
הוראות
1
רבע פטריות מיובשות ומשמש קוצצים
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
2
מניחים פטריות לרבעים ומשמשים בקערה ויוצקים 1 1/2 כוסות מים רותחים מעל; לתת לעמוד במשך 15 דקות; זן, הזמנת נוזל
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.