Mussel בגריל וסלט תפוחי אדמה
מוסל בגריל וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 405 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם בקבוקי צלפים, תפוחי אדמה, זיתים בריפוי מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית נסו Mussel בגריל וסלט תפוחי אדמה, מוסל מאודה וסלט תפוחי אדמה, ו Tiella pugliese (תפוחי אדמה בסגנון Puglian ותבשיל Mussel) (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תפוחי אדמה במים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר גדול, ואז מבשלים, חשוף, עד רק מכרז, על 15 דקות.
לנקז במסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד קריר.
חותכים תפוחי אדמה מקורר לחצות לתוך שלישים ולסדר שכבה 1 על מגש.
מברשת שני הצדדים של תפוחי אדמה עם קצת שמן (2 כפות בסך הכל עבור כולם) ומתבלים עם מלח ופלפל.
כאשר האש היא בינונית חם (אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה 3 עד 4 שניות), תפוחי אדמה גריל על מתלה משומן קלות עד סימני גריל טופס, על 1 דקה בכל צד, ואז להעביר קערה גדולה. לזרוק תפוחי אדמה חמים עם 2 כפות מיץ לימון.
שים מולים במחבת אלומיניום ומבשלים בגריל מכוסה, ערבוב מדי פעם, 5 עד 6 דקות, או עד שהם פשוט לפתוח.
מעבירים מולים לקערה עם כפית מחוררת. תשליך כל מה שלא נפתח, ואז תקלף את השאריות.
מוסיפים מולים לתפוחי אדמה יחד עם שומר, פטרוזיליה, זיתים, צלפים, הנותרים 2 כפות מיץ לימון, משליך לשלב, ואז לתת לעמוד בטמפרטורת החדר, זורק מדי פעם, 10 דקות.
לזרוק סלט עם שאריות שמן ומלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו