Orecchiette עם פירורי לחם קלויים
Orecchiette עם פירורי לחם קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 889 קלוריות. אם יש לכם פרושוטו, פירורי לחם מתובלים, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: Orecchiette עם כרוב ופירורי לחם, Veggie Orecchiette עם פירורי לחם, ו Orecchiette עם כרובית, פירורי לחם, Pancetta ו Pepitos.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר גדול, מביאים לרתיחה 6 ליטרים של מים מלוחים. לבשל פסטה עד אל דנטה, על 8 דקות.
בינתיים, במחבת בגודל בינוני, לחמם את השמן עד חם. מאז פירורי הלחם יבשלו במהירות, אתה לא רוצה להוסיף אותם למחבת חמה, אחרת הם יכולים לשרוף.
מוסיפים את פירורי הלחם ומערבבים כל הזמן. מתבלים קלות במלח ופלפל מכיוון שפירורי לחם בטעמים עשויים כבר לתבל.
מסננים פסטה במסננת. עבודה מהירה, להוסיף פסטה למחבת סאוט ומערבבים לשלב.
מוסיף פרמזן והפרושוטו הקצוץ.
יוצקים לתוך קערה גדולה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.