קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Pan De Muertos (לחם מקסיקני של המתים)

Pan De Muertos (לחם מקסיקני של המתים)
Pan De Muertos (לחם מקסיקני של המתים) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1234 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . , שהוא מוצק. נסו Pan de Muerto (יום מקסיקני של הלחם המת), לחם ליום המתכון המת, ו קינואה אחת פאן מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב והחמאה יחד בסיר בינוני, עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום ולהוסיף להם מים חמים. התערובת צריכה להיות סביב 110 מעלות F (43 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
בקערה גדולה לשלב 1 כוס הקמח, שמרים, מלח, זרעי אניס ו 1/4 כוס הסוכר. היכו בתערובת החלב החמה ולאחר מכן הוסיפו את הביצים ואת גרידת התפוז והכו עד לשלב טוב. מוסיפים 1/2 כוס קמח וממשיכים להוסיף עוד קמח עד שהבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
אניסאניס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מניחים את הבצק לתוך כיסוי קערה משומנת קלות עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל. זה ייקח בערך 1 עד 2 שעות. אגרוף הבצק למטה ולעצב אותו לתוך כיכר עגולה גדולה עם ידית עגולה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
6
מניחים את הבצק על תבנית אפייה, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם למשך כ 1 שעה או עד שכמעט הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור לתת מגניב מעט ואז מברשת עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
כדי להפוך זיגוג: בסיר קטן לשלב את 1/4 כוס סוכר, מיץ תפוזים גרידת תפוזים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומרתיחים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מברשת על גבי לחם בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
11
מפזרים לחם מזוגג עם סוכר לבן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
לחםלחם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.