קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות55
מגזין

Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוח

Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוח
Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוחים יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1229 קלוריות, 135 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, כוסברה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תפוח חרדל זיגוג בשר חזיר פילה, חזיר חרדל עם Spaetzle, ו בשר חזיר צלוי עם חרדל, מרינדה רוזמרין ותפוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בקערה גדולה, להקציף יחד את הקמח, חרדל, חרדל יבש, פרמזן ומלח. לאחר מכן מוסיפים ביצים וחלב ומערבבים יחד באמצעות כף מתכת או עץ. העקביות צריכה להיות הבלילה עבה, קצת עבה יותר הבלילה פנקייק. כאשר המים מגיעים לרתיחה לשים מסננת על הסיר ויוצקים את הבלילה. באמצעות מרית גומי, כוח הבלילה דרך החורים של המסננת כך שהוא נופל טיפות קטנות לתוך המים. לבשל רק לרגע. כאשר spaetzle לצוף על פני השטח, הם מבושלים. מסננים ומיד לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר ולעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
פרמזןפרמזן
חרדלחרדל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מסננתמסננת
מריתמרית
מקציףמקציף
קערהקערה
סירסיר
3
להניח את spaetzle על גיליון עוגיות להתייבש קצת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת גדולה, חסינת תנור על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
מוסיפים שמן קנולה וכאשר הוא מתחיל לעשן מוסיפים את החזיר. מתבלים בנדיבות את החזיר במלח ופלפל, לפי הטעם. לצרוב את החזיר מכל הצדדים כדי לקבל צבע חום עמוק ממש טוב על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
חזירחזיר
4
מעבירים את המחבת לתנור כדי לסיים את הבישול. צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך באמצע של אוגרי חזיר 138 מעלות F, על 10 עד 15 דקות עבור בינוני היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
5
הסר את החזיר מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
6
סלסה: בעוד החזיר הוא בישול, להפוך את סלסה. בקערה גדולה, מוסיפים את התפוחים, חומץ ומיץ לימון וזורקים למעיל ולמנוע מהם להפוך לחומים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חומץחומץ
תפוחתפוח
סלסהסלסה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את חלפיניו, שמן, תבלינים ומלח ומערבבים היטב. מערבבים בכוסברה, מכסים ומקררים. זה יהיה לשמור על עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
תבליניםתבלינים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
8
במחבת גדולה לטחון חום 3 כפות של שמן זית על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן להוסיף את spaetzle ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
תן spaetzle לשבת לרגע כדי לקבל חום, ואז מערבבים וחום עוד דקה. אתה מחפש פריך נחמד, חתיכות חומות זהובות של פסטה. (הם לא צריכים לדבוק אם עשית אותם נכון. אם הם עושים מקל, זה אומר הבלילה הייתה רופפת מדי מההתחלה. אם הבלילה הייתה רופפת מדי רק להוסיף קצת יותר קמח בפעם הבאה.)
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
10
עם כפית מחוררת, להסיר את spaetzle מן השמן על מגש. למעלה עם פרוסות של ירך חזיר ועזרה נדיבה של סלסה ממש מעל.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
סלסהסלסה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
11
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.