Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוח
Pan קלוי בשר חזיר Tenderloin עם חרדל Spaetzle וסלסה כוסברה תפוחים יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1229 קלוריות, 135 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, כוסברה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו תפוח חרדל זיגוג בשר חזיר פילה, חזיר חרדל עם Spaetzle, ו בשר חזיר צלוי עם חרדל, מרינדה רוזמרין ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בקערה גדולה, להקציף יחד את הקמח, חרדל, חרדל יבש, פרמזן ומלח. לאחר מכן מוסיפים ביצים וחלב ומערבבים יחד באמצעות כף מתכת או עץ. העקביות צריכה להיות הבלילה עבה, קצת עבה יותר הבלילה פנקייק. כאשר המים מגיעים לרתיחה לשים מסננת על הסיר ויוצקים את הבלילה. באמצעות מרית גומי, כוח הבלילה דרך החורים של המסננת כך שהוא נופל טיפות קטנות לתוך המים. לבשל רק לרגע. כאשר spaetzle לצוף על פני השטח, הם מבושלים. מסננים ומיד לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר ולעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
פרמזן
חרדל
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מסננת
מרית
מקציף
קערה
סיר
3
להניח את spaetzle על גיליון עוגיות להתייבש קצת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת גדולה, חסינת תנור על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
מוסיפים שמן קנולה וכאשר הוא מתחיל לעשן מוסיפים את החזיר. מתבלים בנדיבות את החזיר במלח ופלפל, לפי הטעם. לצרוב את החזיר מכל הצדדים כדי לקבל צבע חום עמוק ממש טוב על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
חזיר
4
מעבירים את המחבת לתנור כדי לסיים את הבישול. צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך באמצע של אוגרי חזיר 138 מעלות F, על 10 עד 15 דקות עבור בינוני היטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מחבת
5
הסר את החזיר מהתנור ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
6
סלסה: בעוד החזיר הוא בישול, להפוך את סלסה. בקערה גדולה, מוסיפים את התפוחים, חומץ ומיץ לימון וזורקים למעיל ולמנוע מהם להפוך לחומים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חומץ
תפוח
סלסה
חזיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיפים את חלפיניו, שמן, תבלינים ומלח ומערבבים היטב. מערבבים בכוסברה, מכסים ומקררים. זה יהיה לשמור על עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פלפל חלפיניו
תבלינים
מלח
שמן בישול
8
במחבת גדולה לטחון חום 3 כפות של שמן זית על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן להוסיף את spaetzle ולהפוך את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
תן spaetzle לשבת לרגע כדי לקבל חום, ואז מערבבים וחום עוד דקה. אתה מחפש פריך נחמד, חתיכות חומות זהובות של פסטה. (הם לא צריכים לדבוק אם עשית אותם נכון. אם הם עושים מקל, זה אומר הבלילה הייתה רופפת מדי מההתחלה. אם הבלילה הייתה רופפת מדי רק להוסיף קצת יותר קמח בפעם הבאה.)
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
פסטה
10
עם כפית מחוררת, להסיר את spaetzle מן השמן על מגש. למעלה עם פרוסות של ירך חזיר ועזרה נדיבה של סלסה ממש מעל.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.