אם יש לכם זנגביל, אפונה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 81% וזה מעולה. נסו Farali sukhi bhaji / Batata bhaji עבור מהיר, vrat, vangi bhaji או vangyachi bhaji, maharashtrian vangi bhaji, ו poori bhaji או batata bhaji-maharashtrian poori bhaji (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים ווק לא מקל טוב או סיר גדול.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, מוסיפים מעט מים לפי הצורך, עד שהם מתחילים להשחים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, וצ' ילי ירוק ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את pav bhaji masala, אבקת צ ' ילי אדום, כורכום, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אטריות ריגטוני מיובשות
כורכום
(צינור גדול)
5
מוסיף את העגבניות, ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
מוסיף את הירקות פירה ו 1/2 כוס מים ולהתאים מלח. מבשלים נמוך במשך כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
7
מוסיפים מיץ לימון ומגישים על לחמניות קלויות או לחם אחר.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.