PHILADELPHIAÂ הטרופי עוגת גבינה
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם ציפוי קצפת מגניב, מרגרינה, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו PHILADELPHIA® 3-STEP® CrÃme BrÃ"lã©E עוגת גבינה, PHILADELPHIA® 3-STEP® עוגת גבינה GUAVA, ו PHILADELPHIA® Pina Colada Cheesake (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קוקוס, קמח ומרגרינה. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של 9 אינץ ' מחבת springform.
אופים 12 עד 15 דקות או עד השחמה קלה מאוד.
בינתיים, לרכך ג ' לטין במים בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב מדי פעם. תניח בצד. מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ג ' לטין מומס, גרידת ליים, מיץ וצבע מאכל; מערבבים היטב. מערבבים בעדינות ציפוי מוקצף; לשפוך על הקרום.
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד. כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין או מרית מתכת סביב שולי המחבת כדי לשחרר את העוגה; להסיר את שפת המחבת. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.