קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

Remoulade

Remoulade
Remoulade עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 117 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קורניצ'ון, שמן זית כתית מעולה, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Céleri-Rémoulade להשתולל (Rémoulade שורש סלרי), Rémoulade, ו Rémoulade (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור remoulade: קוצצים את כל החומרים יחד ולהוסיף אותם למיונז במעבד המזון; דופק כמה פעמים עבורם להתמזג. מקררים למשך 30 דקות לפני ההגשה.;
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
RemouladeRemoulade
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
ראשית להפוך את המיונז: בקערה לא תגובתי או במעבד מזון, לשלב את חלמוני הביצה, חרדל, מיץ לימון, ומים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
חלמון ביצהחלמון ביצה
חרדלחרדל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
להקציף או דופק עם המכונה כדי לשבור את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
אם אתה עושה את המיונז ביד, לשים את הקערה על מגבת לחה כדי למנוע ממנו לנוע בזמן שאתה עובד. ואז לטפטף בשמנים, לטאטא כל הזמן, כדי ליצור תחליב. אם המיונז נשבר, להפסיק לטפטף ולטפטף עד שהוא מגיע יחד שוב. אם אתה משתמש במעבד המזון, יוצקים את השמנים בזרם דק, כשהמכונה פועלת. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל ומיץ לימון יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
תיבולתיבול
אמולסיותאמולסיות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מקציףמקציף
קערהקערה