S ' mores גלידת פאי עם רוטב שוקולד חלב חם
מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גלידת שוקולד, מרשמלו, פירורי קרקרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו סופלה שוקולד חלב חם עם גלידת Vanillan.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס 9 אינץ ' בקוטר עוגת פאי מחבת עם ספריי nonstick.
מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת בקערה להתמזג.
מעבירים למחבת פאי מוכנה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה של פאן.
אופים עד הקרום מוגדר וזהוב, על 11 דקות. מגניב לגמרי.
באמצעות מרית אופסט, להפיץ חצי גלידה מרוכך באופן שווה בקרום.
מפזרים 1 גביע קצוץ שוקולד מצופה קרקרים גרהם באופן שווה מעל.
מורחים את שאריות הגלידה, מכסים לגמרי את הקרקרים. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות.
זרוק קרם מרשמלו על ידי כף גדוש על גבי עוגה. באמצעות קצות אצבעות לחות, להפיץ בשכבה אפילו, המכסה העליון של העוגה לחלוטין.
מפזרים מרשמלו מיני באופן שווה מעל, הקשה מעט לדבוק. לכסות ולהקפיא עד המשרד, על 4 שעות.
להביא שמנת מתוקה לרתיחה בסיר קטן כבד.
הוסף שוקולד; תן לעמוד 2 דקות כדי לרכך, ואז לטאטא עד נמס וחלק. (עוגה ורוטב יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור על העוגה קפואה. כיסוי ורוטב צ ' יל; לחמם רוטב על אש נמוכה רק עד pourable לפני ההגשה.)
מטאטא Preheat. מכסים קצוות קרום עוגה עם צווארון לסכל. עוגת צלייה רק עד מרשמלו הם חום זהוב, צופה מקרוב כדי למנוע צריבה וסיבוב מחבת לחום באופן שווה במידת הצורך, על 2 דקות.
מעבירים פאי לצלחת ומגישים מיד עם רוטב חם.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "