Scampi שרימפס אפוי
שרימפס אפוי Scampi יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 688 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך גרידת לימון, מלח ופלפל, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו Scampi שרימפס אפוי, Scampi שרימפס אפוי, ו שרימפס רזה אפוי סקמפי עם סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את כל מרכיבי חמאת השום למעט פירורי הפנקו במעבד המזון. (אתה יכול גם לעשות את זה בקערה ופשוט מחית עם מזלג, אתה מכיר אותי, אני עצלן.) לעבד את החמאה עד חלקה.
מערבבים בפירורי פאנקו.זה מה שזה נראה כמו כל מעורבב יחד.אתה יכול להוציא קצת חמאה לפני שאתה מוסיף את panko להשתמש למשהו אחר אם אתה לא הולך להשתמש 2 ק " ג מלא של שרימפס. עוד על זה עוד דקה.הכנתי ארוחת ערב רק ל-3 אנשים, אז השתמשתי רק בקצת יותר מחצי קילו ורבע שרימפס.הם כבר היו מקולפים וניקו אז כל מה שהייתי צריך לעשות היה פרפר אותם כך שהם ישבו כל די כמו שהם עושים. פשוט לחתוך חריץ קטן בתחתית השרימפס ולאוורר את החתיכות קצת, כך שהוא יעמוד עם זנבו מקופל ככה. אמרתי לך שזה נראה מפואר!
מערבבים יחד את שמן הזית, יין, ומלח ופלפל למרינדה.
תן להם לשבת קצת במרינדה. מאז אין הדר במרינדה זה אני חושב שאתה יכול לברוח עם כמה שעות לפני שאתה משתמש בהם. אני נותן להם לשבת במקרר במשך כ 2 שעות לפני שהרכבתי אותם ולתת להם לשבת שוב במשך כ 2 שעות נוספות.מסדרים את השרימפס בצלחת גראטן בגודל 14 אינץ ' או במנה אחת שמוגשת כך.
מניחים את הצד החתוך למטה ולתת זנבות להתכרבל על ומסדרים את השרימפס בצורה מעגלית.בזהירות להפיץ את תערובת החמאה על החלק העליון של השרימפס. ייתכן שיהיה עליך לעשות סידור מחדש זנב קטן.
יוצקים את המרינדה הנותרים על השרימפס. בשלב זה, החזרתי אותם למקרר עד שהייתי מוכן לאפות אותם. בערך שעתיים.
אופים את השרימפס בתנור של 425 מעלות במשך כ -10 עד 12 דקות או עד שהם חמים ותוססים והשרימפס הפכו לורודים. רציתי תערובת החמאה שלי כדי לקבל קצת צבע אז שמתי אותם תחת broiler במשך דקה בערך גם.בישלתי קצת פסטה וזרקתי אותה בחלק מחמאת השום השארית, גלוג (זה מונח טכני ברור) של יין לבן, וכמה לחיצות של מיץ לימון. נתתי לו קומץ טוב של מלח ופלפל והגיש אותו בצד עם כמה פלחי לימון. אני גם מאודה כמה אספרגוס (שהוא אלוהי טבול בחמאת השום לאחר החסילונים נעלמו) והיה קצת לחם פריך כדי sop את שאר החמאה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.