Scooped: גלידת שוקולד לבנה עם חנונים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו Scooped: גלידת מנטה שוקולד לבן עם מולסה רימון, Scooped: שוקולד מעושן וגלידת Tequilan, ו סקופים: סלק קלוי וגלידת שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את החלמונים ואת הסוכר יחד עד שהם הופכים צהוב חיוור, על 3-5 דקות. בסיר בינוני, מערבבים את החלב והשמנת עם חלמונים וסוכר, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומחזיק קו על גב כף.
מוסיפים שוקולד לבן לקערה גדולה.
יוצקים פודינג חם דרך מסננת לתוך קערה עם שוקולד, ומערבבים בזהירות עד שוקולד נמס באופן מלא משולב.
בואו לנוח בסיס גלידה לפחות 4 שעות עד לילה במקרר.
ספין אותו במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. בינתיים, לשים בינוני ערבוב קערה במקפיא כדי להירגע. כאשר גלידה מסתיימת, לגרוף אותו ממכונה לקערה צוננת ומערבבים בחנונים. להקפיא עד מוקשה, 1 עד 2 שעות.