Spaghettini Squared: פסטה עם שמן זית, שום וקישואים
Spaghettini Squared: פסטה עם שמן זית, שום וקישואים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך spaghettini, פטרוזיליה שטוחה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו גן זית Spaghettini עם טונה, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו זיוקיני נא "פסטה" עם טפנד זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ -10 דקות. בעוד המים מגיעים לרתיחה והטבחים פסטה, לחתוך את הקישואים עם חותך מטגנים צרפתי משובח על מנדולינה. אם אין לך אחד, לחתוך ביד לתוך ג ' וליאן הארוך ביותר, הטוב ביותר שאתה יכול לנהל. מתבלים במלח ופלפל. אם הקישואים שלך לחתוך דק מאוד, זה לא צריך להיות מבושל. אחרת, מניחים במסננת, להשעות מעל סיר הפסטה, לכסות את הסיר, קיטור הקישואים עד עדיין פריך מעט, על 2 דקות.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את השום וקמח בקצרה עד חום בהיר. הפעל את מאוורר הפליטה ולהוסיף את פתיתי הפלפל האדום. לערבב במהירות בזיליקום ופטרוזיליה ולהסיר מהחום. כאשר הפסטה היא אל דנטה, לנקז דרך מסננת, בהזמנת כ 1/2 כוס מי בישול הפסטה.
יוצקים את הפסטה לתוך קערה חמה; מוסיפים את הקישואים, שמן בזיליקום, תערובת השום, ו 1/2 כוס הגבינה. לזרוק היטב, הוספת מי בישול לפי הצורך לעשות רוטב חלק. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הצורך. באח על 2 כפות פרמזן מעל ומגישים בבת אחת. הערה של קוק: הסיבה לשמור את שמן בזיליקום לזרוק עם הפסטה בסוף היא כך השמן יהיה טעם טרי, לא מבושל.
עבור עשבי תיבול רכים, כגון בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה או טרגון: השתמש 4 כוסות ארוז עלים 2 כוסות שמן זית טהור. עבור עשבי תיבול וודי, כגון רוזמרין, מרווה, טימין, אורגנו או לימון ורבנה: השתמש 1 כוס ארוז עלים 2 כוסות שמן זית טהור. בבלנדר, מחית את עשבי תיבול ושמן עד חלקה לחלוטין.
שים את התערובת בסיר ולהביא אותו לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים במשך 45 שניות, ואז לשפוך דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה. אל תלחץ על התערובת, אבל אתה יכול להקיש מסננת נגד היד שלך כדי לקבל את השמן לטפטף דרך מהר יותר. מיד מסננים את השמן שוב דרך מסנן נייר שטוח תחתית. אם המסנן ייסגר, ייתכן שיהיה עליך לשנות את המסנן דרך המעבר. זה בסדר להרים את המסנן ולסחוט אותו בעדינות כדי להוציא את השמן מהר יותר, אבל להיזהר לא לשבור את המסנן. (לפעמים נוזל קצת כהה מגיע דרך המסנן הראשון. אל תדאג, זה מים. זה יהיה להתיישב לתחתית כי זה כבד יותר מהנפט.)
תן את השמן המסונן להתיישב במשך כמה שעות, ואז לשפוך אותו את הנוזל הכהה. לאחסן בצנצנת אטומה במקום קריר, חשוך. הערות קוק: השמן עובר דרך המסנן מהר יותר אם הוא מסונן בעודו חם, אז להגדיר את המסנן שלך לפני שתתחיל את המתכון. אתה צריך מסנן נייר שטוח תחתית, כמו אלה המשמשים כמה מכונות קפה טפטוף. מסננים בצורת חרוט נוטים לקבל סתומים.