Spaghettini עם פטריות, שום ושמן
Spaghettini עם פטריות, שום, ושמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את ספגטיני, שום, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Spaghettini עם בייקון, פטריות ועשבי תיבול, Spaghettini עם פטריות, אספרגוס, טרגון, ו Spaghettini עם שמן ושום.
הוראות
במחבת בינונית, מחממים את שמן הזית על אש נמוכה למדי.
מוסיפים את השום ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים, ערבוב, עד השום מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את הפטריות הפרוסות ואת המלח ומבשלים עד שהפטריות מפרישות נוזל, הנוזל מתאדה, והפטריות מתחילות להשחים, כ -5 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הספגטיני עד שזה עתה נעשה, כ -9 דקות.
מסננים וזורקים עם תערובת הפטרייה, הפטרוזיליה והפלפל.
וריאציות: Spaghettini עם שום ושמן: לחסל את הפטריות ולהפחית את השמן ל 7 כפות. רק לבשל את פתיתי שום ופלפל אדום לרגע ולזרוק עם שאר החומרים.
Spaghettini עם אגוזי מלך, שום ושמן: לחסל את הפטריות ולהפחית את שמן הזית ל 7 כפות. בסוף, לזרוק 2/3 כוס אגוזי מלך קלויים וקצוץ.
ספגטיני עם סלמי, שום ושמן: לחסל את הפטריות ולהפחית את שמן הזית ל 7 כפות.
חותכים 1/4 קילו של סלאמי פרוס לרצועות דקות וזורקים אותו לתוך spaghettini עם פטרוזיליה ופלפל שחור.
המלצת יין: הטעם הארצי של פטריות הולך להפליא עם טעם ארצי בהתאמה של פינו נואר, בעוד הטעם האסרטיבי של השום קורא לגרסה פשוטה של היין הזה. בקבוק של בגידה, ריאלי, או Mercurey מצרפת יהיה הבחירה הטובה ביותר שלך.