Sugar Snap Pea טמפורה
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. אם יש לך בירה, אפונה הצמד סוכר, ליווי: רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת די גרועה. נסו סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, סלט Snap סוכר, ו סלט אפונה מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח ובירה בקערה עד חלקה.
חום 2 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד שהוא רושם 185° על מדחום.
עבודה בקבוצות של כ 15, לזרוק סוכר מצליפה בבלילה עד מצופה. הרם סוכר יינעל מתוך הבלילה 1 בכל פעם, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולהעביר לשמן. מטגנים סוכר מצליפה, פונה עם כפית מחוררת, עד הזהב, על 1 1/2 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז. (להחזיר שמן 365°f בין קבוצות.)
* אפונה ניתן לקצץ 1 יום קדימה ומקורר בשקית ניילון אטומה מרופדת מגבות נייר לחה.* הבלילה יכולה להתבצע 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.