Tilapia למוני המעטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 92 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך פילה אמנון, מים, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 90%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Tilapia למוני המעטה, מקלוני דג אמנון, ו סמוסות ירקות מתובלות קלות.
הוראות
1
מפזרים קלות פילה אמנון בצד אחד עם אבקת שום, בזיליקום, מלח ופלפל.תרסיס מחבת עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה אמנון
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בואו חום במשך כשלושים שניות, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון ומים.מבשלים 4-5 דקות בכל צד, להסיר מהחום.
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.