קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות7
ציון בריאות6
מגזין

Tre Formaggi Fritatta

Tre Formaggi Fritatta
Tre Formaggi Fritatta עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרובולונה, בצל ירוק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Tre Formaggi Fritata, Quattro Formaggi פיצה, ו Pastan ai Quattro Formaggi.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, גבינת פרמזן והפלפל ביחד. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פלפלפלפל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
במחבת עמוקה עם ידית חסינת תנור (או במחצית העמוקה של מחבת פריטטה) מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
4
העברה ללוח חיתוך פרוסת מטבע. משאיר רק 1 כפית שמן במחבת, על חום בינוני להוסיף את הבצל הירוק ופלפל פעמון ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות. מערבבים את השום ואת הקורנית ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפלפלפל
שוםשום
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
5
מוסיפים את פרוסות הנקניק המבושלות למחבת יחד עם תערובת הביצים; מאפשרים לביצים להגדיר במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים אסיאגו וגבינת פרובולון וממשיכים לבשל עד שהקצוות רק מתחילים להגדיר, באמצעות מרית גומי, מושכים בעדינות את הקצוות מהצד של המחבת ומאפשרים לביצים הלא מבושלות לזרום מתחת, כ -2 דקות. המשך בישול (ללא מגע) על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
7
בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F, ומסיימים לבשל עד שמרכז תערובת הביצה הוא מוצק בעדינות למגע, ואת הקצוות מתחילים זהב, על 6-10 דקות. (אם באמצעות מחבת פריטטה להגדיר את החצי הרדוד של המחבת על חום נמוך בינוני מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
8
מניחים את המחבת הרדודה במהופך על גבי המחבת העמוקה ולהפוך את הפריטטה למחבת הרדודה. קוק מכוסה עד פריטטה מוגדר, על 6 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בעדינות לנער את המחבת כדי לשחרר את פריטטה ולהשתמש מרית גומי להחליק אותו בזהירות על צלחת הגשה, לחתוך לתוך טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
10
מקשטים עם טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי