Tre Formaggi Fritatta עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרובולונה, בצל ירוק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Tre Formaggi Fritata, Quattro Formaggi פיצה, ו Pastan ai Quattro Formaggi.
במחבת עמוקה עם ידית חסינת תנור (או במחצית העמוקה של מחבת פריטטה) מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
3
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה ומבשלים דרך, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
4
העברה ללוח חיתוך פרוסת מטבע. משאיר רק 1 כפית שמן במחבת, על חום בינוני להוסיף את הבצל הירוק ופלפל פעמון ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות. מערבבים את השום ואת הקורנית ומבשלים עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל
שום
טימין
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
5
מוסיפים את פרוסות הנקניק המבושלות למחבת יחד עם תערובת הביצים; מאפשרים לביצים להגדיר במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים אסיאגו וגבינת פרובולון וממשיכים לבשל עד שהקצוות רק מתחילים להגדיר, באמצעות מרית גומי, מושכים בעדינות את הקצוות מהצד של המחבת ומאפשרים לביצים הלא מבושלות לזרום מתחת, כ -2 דקות. המשך בישול (ללא מגע) על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
גבינת אסיאגו
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
7
בינתיים, מחממים תנור ל 375 מעלות F, ומסיימים לבשל עד שמרכז תערובת הביצה הוא מוצק בעדינות למגע, ואת הקצוות מתחילים זהב, על 6-10 דקות. (אם באמצעות מחבת פריטטה להגדיר את החצי הרדוד של המחבת על חום נמוך בינוני מברשת קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
מניחים את המחבת הרדודה במהופך על גבי המחבת העמוקה ולהפוך את הפריטטה למחבת הרדודה. קוק מכוסה עד פריטטה מוגדר, על 6 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
בעדינות לנער את המחבת כדי לשחרר את פריטטה ולהשתמש מרית גומי להחליק אותו בזהירות על צלחת הגשה, לחתוך לתוך טריזים.